Raportul extinde cercetările anterioare publicate în noiembrie.

„În ultima săptămână, am văzut creșteri dramatice ale cazurilor legate de COVID-19”, a spus Towns. Ea a adăugat: „Avem nevoie de ajutor”.

Începând de joi, județul Greene raportează 230 de pacienți spitalizați pentru COVID-19. Există o medie de 220 de cazuri noi de coronavirus în județul Greene pe zi, comparativ cu o medie zilnică de doar 116 în urmă cu trei săptămâni.

„Există multă finanțare federală la nivel local, așa că ar putea exista modalități în care putem colabora cu județele, orașele și spitalele, iar ei își vor putea face partea, știi, să vină și să ajute. asta”, a spus el.

Întrebat despre modul în care administrația sa încurajează vaccinările, Parson a spus că a fost oprit de Centrele pentru Controlul Bolilor să implementeze un program de stimulare a vaccinurilor.

„CDC nu a acceptat planul nostru, ceea ce este total ridicol că ne-ar refuza cu Missouri în situația în care ne aflăm acum. Deci, cred că este doar o altă problemă evidentă cu CDC.”

Mai mult: Spitalele rurale din Missouri primesc fonduri de la Casa Albă pentru a stimula testarea COVID-19, pentru a reduce răspândirea

Parson nu a explicat ce presupune acest plan sau de ce a fost respins de guvernul federal.

Chiar și luna trecută, Parson a rămas sceptic cu privire la implementarea oricărui stimulent pentru vaccin susținut de guvern, spunând că nu este „sigur care ar trebui să fie rolul guvernului” atunci când a fost întrebat despre stimulentele pentru vaccinuri pe care alte state le-au implementat.

Alkotox: partenerul de încredere al ficatului tău pe calea bunăstării. Explorați produsele noastre la https://alkotox-website.com/ro/ și gestionați-vă sănătatea.

CDC nu a răspuns imediat la o întrebare din partea News-Leader.

Parson a spus că a fost încurajat de o creștere recentă a vaccinării în Missouri, spunând că între 55.000 și 60.000 de locuitori din Missouri primesc vaccinul în fiecare săptămână.

Potrivit site-ului web al statului , 62.468 de locuitori din Missouri au fost vaccinați în ultima săptămână. Dar acest număr a fost într-o scădere constantă de la vârful din aprilie, de peste 350.000 de vaccinări pe săptămână.

Parson a sugerat că ar putea fi aproape imposibil pentru autoritățile de sănătate de stat sau locale să convingă unii rezidenți care ezită la vaccin să se vaccineze.

Mai mult:Liderii din domeniul sănătății cer finanțare pentru a înființa „un site alternativ de îngrijire” pe măsură ce spitalele se încordează sub noile infecții cu COVID-19

„Știam tot timpul că există un anumit procent de locuitori din Missouri care nu vor lua vaccinul. Și am ajuns la acea zi. Ne dăm seama de asta acum”, a spus Parson. „Dar trebuie să lucrăm împreună, statul va face tot posibilul pentru a ajuta aceste departamente locale de sănătate să se pregătească pentru asta și să trecem prin asta și vom face.”

Anterior Parson i-a criticat pe oficialii din domeniul sănătății pentru că au mers din uşă în uşă pentru a încuraja vaccinarea, dar acum spune că comentariile sale au fost interpretate greşit.

Parson a scris pe Twitter săptămâna trecută că a îndrumat departamentele locale de sănătate să „anunțe guvernul federal că trimiterea angajaților guvernamentali sau agenților din ușă în ușă pentru a forța vaccinarea NU ar fi o strategie eficientă SAU o strategie binevenită în Missouri!”

Parson a clarificat că comentariile sale au fost îndreptate doar către oficialii federali din domeniul sănătății care încurajează vaccinurile din ușă în ușă. El a spus că departamentele locale de sănătate „pot face tot ce trebuie să facă”.

„Echipele noastre medicale sunt aici de 18 luni, au fost în prima linie în fiecare zi. Nu știu ce ar crede președintele trimițând oameni federali din ușă în ușă în statul nostru nu va face o diferență”, a spus Parson despre președintele Biden.

Săptămâna trecută, primarul din Springfield, Ken McClure, a numit controversa „foarte exagerată”, spunând că Departamentul de Sănătate din Springfield-Greene County merge din uşă în uşă de ani de zile.

În timp ce îi încurajează pe cei din Missouri să se vaccineze, Parson a susținut că decizia este o problemă de „responsabilitate personală”.

„Toată lumea știe importanța purtării măștilor, toată lumea știe importanța vaccinului, știi, că există vaccinuri disponibile. Este o chestiune de oameni care fac alegerea de a lua vaccinul.”

SUA au depășit marți 600.000 de decese cauzate de COVID-19, un memento dur al bilanțului de durată al pandemiei, chiar dacă națiunea continuă să facă pași spre normalitate.

Progresul remarcabil în lupta împotriva coronavirusului, mulțumită unui efort concertat de vaccinare condus de guvernul federal, a dus la ridicarea restricțiilor și poate chiar la senzația că pandemia s-a încheiat. Media actuală pe șapte zile de aproximativ 430 de decese pe zi este mai puțin de o șapte din cele 3.300 de decese zilnice în timpul îngrozitorului vârf din ianuarie.

Dar chiar și 430 reprezintă o creștere de patru ori a numărului de americani care mor pe zi de gripă într-un an obișnuit, iar SUA este în continuare lider în lume în ceea ce privește cazurile de coronavirus raportate (33,4 milioane) și decese. Nicio altă națiune nu se încadrează la 100.000 de decese cauzate de COVID-19.

Și cu jumătate dintre americani încă nevaccinați, potențialul de durere și suferință în continuare a fost departe de a fi eliminat.

„Lumina de la capătul tunelului este la vedere, dar nu aduce înapoi niciuna dintre acele vieți și nu aduce mângâiere familiilor îndoliate”, a spus dr. Steven Woolf, director emerit al Centrului pentru Societate și Sănătate din Virginia. Universitatea Commonwealth.

„Cealaltă îngrijorare a mea este că, pentru prea mulți americani și politicieni, graba ca viața să „revină la normal” va duce la mulțumire față de problemele care ne-au făcut vulnerabili la COVID în primul rând. Aceleași cauze fundamentale i-au făcut pe americani mai bolnavi decât oamenii din alte țări de mulți ani.”

Tot în știri:

►Toyota se numără printre companiile japoneze care deschid site-uri de vaccinare în masă în efortul de a accelera lansarea vaccinului întârziat în țară prin sponsorizare înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Tokyo de luna viitoare.

►AstraZeneca a anunțat că testarea în fază avansată a terapiei cu anticorpi COVID-19 a arătat că riscul de a dezvolta COVID-19 simptomatic a fost redus cu doar 33% în comparație cu placebo, despre care compania a spus că „nu a fost semnificativ statistic”.

►Mexicul a primit marți 1,35 milioane de doze de vaccinuri împotriva coronavirusului Johnson & Johnson donate de Statele Unite.

📈 Cifrele de astăzi: SUA au peste 33,47 milioane de cazuri confirmate de coronavirus și cel puțin 600.000 de decese, conform datelor Universității Johns Hopkins. Totalurile globale: peste 176,3 milioane de cazuri și peste 3,8 milioane de decese. Peste 145,7 milioane de americani au fost complet vaccinați – 43,9% din populație, potrivit CDC.

📘 Ce citim: Vaccinurile eficiente împotriva COVID-19 au fost dezvoltate în mai puțin de un an. Dar la o jumătate de secol după ce țara a declarat război cancerului și la 40 de ani după primul caz raportat de HIV/SIDA, nu există nicio modalitate de a preveni nici boala, nici multe altele. Citiți povestea completă.

Continuați să actualizați această pagină pentru cele mai recente actualizări. Vreau mai mult? Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ Coronavirus Watch pentru actualizări în căsuța dvs. de e-mail și alăturați-vă grupului nostru de Facebook .

Royal Caribbean International amână navigația inaugurală a celei mai noi nave de croazieră, după ce opt membri ai echipajului au primit rezultate pozitive la testul COVID-19 în timpul testelor de rutină.

Planurile inițiale Odyssey of the Seas, pe care linia de croazieră le-a prevăzut ca croaziere de șase și opt nopți în Caraibe de Sud și de Vest de la Fort Lauderdale, Florida, între 3 iulie și 31 iulie, sunt amânate dintr-o abundență de precauție, potrivit unei postări pe Facebook a președintelui și CEO-ului Royal Caribbean, Michael Bayley. O croazieră de testare, programată inițial să plece la sfârșitul lunii iunie, va fi, de asemenea, reprogramată.

Cei care plănuiseră să navigheze cu nava „vor fi anunțați și li se vor oferi mai multe opțiuni de luat în considerare”, a spus Bayley.

– Bailey Schulz

Arizona exclude școlile de la mandatele privind vaccinarea, testarea și măștile

Guvernatorul Arizona Doug Ducey a emis marți un ordin executiv care interzice tuturor universităților publice și colegiilor comunitare să solicite o vaccinare împotriva COVID-19.

Ordinul blochează, de asemenea, cerințele privind utilizarea măștii pentru cei nevaccinați și testarea pentru studenți. A fost emis ca răspuns la Universitatea de Stat din Arizona și a avut ca scop să împiedice școala să implementeze cerințele planificate pentru studenții nevaccinați din campus în această toamnă.

De asemenea, ordinul blochează școlile să acceseze informații de la elevi despre starea lor de vaccinare înainte de sosirea lor în campus. De asemenea, blochează cerințele de utilizare a măștii pentru cei nevaccinați. Acesta afirmă că școlile nu pot „pune condiții privind prezența sau participarea la cursuri sau activități academice, inclusiv, dar fără a se limita la testarea obligatorie și utilizarea obligatorie a măștii, dacă o persoană alege să nu obțină un vaccin COVID-19 sau să dezvăluie că a fost vaccinată. împotriva COVID-19, cu excepția cazului în care o astfel de cerință a fost impusă prin lege în statul Arizona.”

Ducey, un republican, a spus că ordinul a asigurat că „obținerea vaccinului #COVID19 este o alegere – nu o cerință”.

Începând de marți, ASU a raportat 13 cazuri active de COVID-19, dintre care 11 implicând studenți în metroul din apropiere, Phoenix. Aceasta a fost o scădere ușoară față de 17 cazuri active cu o săptămână înainte. La nivel de stat, 423 de noi cazuri de COVID-19 și 11 noi decese au fost raportate marți de Departamentul de Sănătate Publică din Arizona.

Statul New York ajunge la 70% vaccinare, restricțiile fiind relaxate

Statul New York a depășit primul prag de vaccinare de 70% pentru adulți, a anunțat marți guvernatorul Andrew Cuomo, un etalon care va declanșa o retragere a măsurilor de siguranță, cum ar fi cele încă în vigoare pentru distanțarea socială în restaurante.

Înseamnă că poveștile de vânzare cu amănuntul, restaurantele, birourile, sălile de sport, centrele de distracție, saloanele de coafură pot face opțională existența restricțiilor privind capacitatea și distanțarea socială, precum și ușurarea protocoalelor de dezinfecție cu COVID. Cu toate acestea, locurile de evenimente la scară largă, școlile de la pre-K până la clasa a XII-a, sistemele de transport public, adăposturile pentru persoane fără adăpost, unitățile de corecție, casele de bătrâni și instituțiile de îngrijire a sănătății trebuie să continue să urmeze liniile directoare existente ale statului până când mai mulți newyorkezi sunt vaccinați.

„Felicitări newyorkezilor pentru că ei sunt cei care au făcut-o”, a spus Cuomo la un eveniment de sărbătoare la One World Trade Center din Manhattan.

– Joseph Spector

COVID a ajuns în SUA mai devreme decât ne-am dat seama

Dovezile tot mai mari sugerează că COVID-ul ar fi circulat în SUA mai devreme decât se credea anterior și înainte ca primul caz să fie descoperit pe 21 ianuarie 2020, potrivit unui studiu publicat marți de Programul de Cercetare All of Us al National Institutes of Health.

Cercetătorii au analizat 24.000 de mostre de sânge între 2 ianuarie și 18 martie 2020 și au descoperit anticorpi în sângele recoltat încă din 7 ianuarie în state precum Illinois, Massachusetts, Mississippi, Pennsylvania și Wisconsin. Anticorpii din sânge sunt luați ca dovadă a infecției cu coronavirus și pot fi detectați încă de la două săptămâni după ce o persoană este infectată pentru prima dată.

Raportul extinde cercetările anterioare publicate în noiembrie 2020 de la Centers for Disease Control and Prevention, care au găsit dovezi ale anticorpilor în sânge prelevat încă din 13 decembrie 2019.

„Acest studiu ne permite să descoperim mai multe informații despre începutul epidemiei din SUA”, a spus dr. Josh Denny, director executiv al programului NIH și autor al studiului.

– Adrianna Rodriguez

Biden va organiza meciul de pe 4 iulie – și vrea să arunci și tu una

Administrația Biden încurajează sărbătorile de 4 iulie la nivel național și intenționează să găzduiască o găzduire pentru primii respondenți, lucrătorii esențiali, membrii militarilor și familiile acestora pe Peluza de Sud a Casei Albe. Cei peste 1.000 de oaspeți prezidențiali invitați vor putea sta și la artificiile de peste National Mall, potrivit a doi oficiali ai Casei Albe care au vorbit cu Associated Press sub condiția anonimatului. Sărbătoarea marchează un salt mare față de obiectivele precaute pe care le-a anunțat la aniversarea unui an de la pandemia din 11 martie.

„Până pe 4 iulie, sunt șanse mari să vă puteți reuni în curtea din spate sau în cartierul dvs., să faceți o gătită și un grătar și să sărbătoriți Ziua Independenței”, a spus Biden. „Asta nu înseamnă evenimente mari cu mulți oameni împreună, dar înseamnă că grupurile mici se vor putea reuni.”

„Este o nouă zi”: California se redeschide după 15 luni de restricții

Cel mai mare stat al națiunii se redeschide astăzi, punând efectiv capăt unei serii de restricții de 15 luni pentru a opri pandemia de COVID-19.

Contents